icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Des d’aquesta setmana i fins el 25 de novembre s’obre el termini per a optar a gestionar els nous horts urbans d’Igualada

Les persones o entitats interessades a esdevenir arrendataris dels nous horts urbans d’Igualada, situats a tocar del riu Anoia, poden presentar des d’aquest mateix dilluns les seves candidatures a l’Ajuntament. Els interessats hauran de formalitzar les seves inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana abans del dia 25 de novembre, en horari de nou del matí a sis de la tarda, de dilluns a dijous, i de nou a dues, els divendres i vigílies de festiu. La documentació necessària i les bases de la convocatòria es poden consultar al web www.igualada.cat.

L’Ajuntament d’Igualada ofereix un total de 37 parcel•les de 50 m2 de superfície. Les condicions per a optar aquests horts urbans són, entre altres, portar cinc anys empadronat a Igualada, no ser propietari o arrendatari de cap altre hort o terreny de conreu a la ciutat o la comarca i no tenir deutes amb l’Ajuntament d’Igualada.

La previsió del govern municipal és que els nous horts urbans puguin entrar en funcionament el proper mes de gener.

tornar_radioIgualada