icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Des d’ERC asseguren que el nou pacte entre Junts x Cat i PSC al Consell Comarcal de l’Anoia només és perquè “volen mantenir el poder al preu que sigui” i qualifiquen a Marc Castells com “la mà negra”

Des d’Esquerra Republicana asseguren que el pacte entre Junts per Catalunya i el PSC per la governabilitat del Consell Comarcal només és per voler mantenir el poder al preu que sigui. Així de clar s’han expressat des del partit republicà un dia després que es concretés la nova aliança de govern. El portaveu del grup comarcal d’Esquerra, Jordi Badia, considera que no hi havia motius per trencar un pacte que durava des de fa 12 anys. En aquest sentit, s’ha adduït a raons personals més que a aspectes programàtics. Per la seva part, el vicepresident en funcions del Consell Comarcal David Alquézar apunta a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, com el motiu principal perquè no s’hagi mantingut el pacte entre els dos partits independentistes.

A la seu d’Esquerra Republicana són del parer que s’hauria d’haver mantingut un pacte de país com el que hi havia fins ara. Per aquest motiu Badia assegura que estaven disposats a compartir la presidència a parts iguales. Jordi Badia assegura que amb l’aritmètica d’alcaldies que hi ha en aquests moments a la comarca de l’Anoia la millor opció era renovar el del pacte entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

Des de la seu d’Esquerra Republicana afirmen que, malgrat tot, continuen amb la mà estesa amb Junts per Catalunya.

A la foto, d’esquerra a dreta: David Alquézar i Jordi Badia

ÀUDIO DE David Alquézar

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada