icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Des d’ERC consideren que han signat l’acord amb el govern de l’estat pels treballadors de fora de la Conca d’Òdena perquè no podien mantenir aquest greuge

Des d’Esquerra Republicana se senten molt satisfets amb l’acord que han signat amb el govern de l’estat perquè els treballadors de fora de la Conca d’Òdena puguin equiparar-se a la baixa laboral.

Des de la seu republicana han assegurat que faran un seguiment exhaustiu perquè aquesta proposta es tiri endavant amb la major brevetat possible. Cal recordar que els treballadors de dins de la Conca ja fa temps que han rebut aquest reconeixement. El problema recau amb els de fora del confinament perimetral, que encara no poden accedir a la baixa laboral. De fet, els representants d’Esquerra han recordat que en aquesta zona la pandèmia es va viure amb més intensitat que altres llocs, i per tant mereixen un tracte diferencial.

La diputada al Congrés Carolina Telechea assegura que Esquerra Republicana sempre treballarà en favor dels drets dels ciutadans. A més, considera que com a igualadina no podia permetre que es mantingués aquest greuge. Per la seva part, el president d’Esquerra a l’Anoia, David Alquézar, considera ara que es podrà restablir un greu problema que estava encallat. En aquest sentit, l’alcaldessa d’Òdena, Maria Sayavera, és del parer que aquest acord beneficiarà a una part molt important de la ciutadania. Finalment, el portaveu d’Esquerra a Igualada, Enric Conill, assegura que aquest acord respon a una demanda que s’ha fet de manera transversal amb tots els agents de la comarca.

A la foto: Carolina Telechea

 

 

tornar_radioIgualada