icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Detenen un home que practicava esport al Parc Central d’#Igualada, després d’encarar-se als agents

La Policia Local d’Igualada ha detingut un home que estava fent esport al Parc Central. Els agents el van advertir que havia de tornar a casa, però ell se’ls va encarar als agents i va fugir i per això van procedir a la detenció.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha insistit en què “no permetrem que la gent sigui egoista i que se salti els protocols que marquen les autoritats sanitàries i del Departament d’Interior i per tant seguirem sent contundents en totes aquelles persones insolidàries que no estan ajudant i col·laborant perquè aquest episodi pugui remetre el més aviat possible”.

El batlle igualadí també ha tornat a posar èmfasi en què “el que ens diuen els epidemiòlegs és que això només s’arregla amb el confinament. L’única manera que acabem guanyant és quedar-se a casa”. I és per això que ha fet aquesta reflexió: “si us estimeu la vostra família i la vostra comunitat, la millor opció és quedar-se a casa”. De fet, ara fa uns dies, Castells ja va advertir que s’han trobat diverses persones, molts d’ells joves, que anaven en colla pel carrer i que no ho permetran per la seguretat de tothom.

tornar_radioIgualada