icon_radio

RÀDIO

BLOG

Diumenge 14D, Primer Concurs Solidari de Truites Populars a l’antiga Cafeteria Soler

Cuina oberta / Participació – Aquest diumenge dia 14 de desembre tindrà lloc a l’antiga Cafeteria Soler de l’Avinguda Barcelona d’Igualada, la primer edició del Concurs Solidari de Truites Populars. A les bases del concurs explica que tothom podrà tastar les truites i, per participar-hi, l’únic requisit que és demana és que els ingredients bàsics siguin l’ou i la patata. Cal portar la truita abans de les dotze del migdia del diumenge. Cal també fer la inscripció a la mateixa Cafeteria Soler, amb una aportació de 3 euros. La quantitat recaptada serà destinada al Banc d’Aliments d’Igualada.

Pel que fa els premis, tots els participants rebran un petit detall i pels guanyadors hi hauran premis dels patrocinadors. Hi haurà un primer premi, un segon i tercer a la millor truita, i un premi especial a la millor presentació. El jurat estarà representat pels patrocinadors d’Hosteleria d’Igualada. El lliurament de premis és farà el mateix diumenge a dos quart de dues del migdia.

Daniel Gómez que junt amb Montserrat Cervera, actuals gestors de l’Antiga Cafeteria Soler, són els organitzadors d’aquesta original proposta de participació culinària amb aquest primer Concurs Solidari de Truites Populars. Daniel Gómez serà entrevistat en el programa de gastronomia, ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada, en l’edició d’aquest dissabte 13 de desembre, a partir de les 12 del migdia.

tornar_radioIgualada