icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Diumenge vinent dia 20 de Juny, a les 12h del migdia, la Coral Juvenil Xalest realitzarà un concert a l’Ateneu Igualadí

Aquest concert dona el tret de sortida a l’estiu, alhora que fa de cloenda d’un any ben estrany, afectat per les mesures restrictives entorn la pandèmia, que han afectat de ple les corals. S’interpretarà el repertori que havia de ser per al concert d’estiu passat, i que fa més d’un any que espera per a sortir de la pantalla i saltar a l’escenari. Un repertori que viatja per la península amb cançons tradicionals d’arreu, arranjades per compositors contemporanis. També es cantaran les cançons que s’han preparat per grups reduïts els mesos en què la coral no es podia trobar sencera per a assajar.

Finalment, s’interpretarà una obra molt especial, composada per un igualadí durant la pandèmia en honor a aquelles que n’han patit les circumstàncies més cruents i estrenada el passat 30 de maig al concert d’aniversari de Corals Joves de Catalunya.

Tot això amb una posada en escena d’allò més especial. Caldrà reservar les entrades a la pàgina web de l’Ateneu (https://teatreateneu.tiquetsigualada.cat), o bé amb el link o el codi qr que podeu trobar al seu instagram (@coralxalest) i als cartells penjats per la ciutat. L’entrada es podrà pagar mitjançant la taquilla inversa. Una bona manera d’acabar la setmana i donar peu a l’estiu!

tornar_radioIgualada