icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Durant el 2016 es van recollir gairebé 100 tones de roba usada, a Igualada

Segons dades facilitades per l’Ajuntament, al llarg de l’any passat en els 17 contenidors que hi ha distribuïts a diferents punts de la ciutat, es van recollir uns noranta-cinc mil quilos de roba usada. A Igualada, aquest servei de recollida de roba està gestionat per l’associació sense ànim de lucre Solidança.

La presidenta de Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, Montserrat Roca, ha explicat que a Càritas recullen roba en bon estat i, en canvi, als contenidors de Solidança, s’ha de dipositar la roba que ja no és aprofitable.  Roca ha destacat la importància que la recollida de roba usada a Igualada la porti Solidança perquè es tracta d’una empresa que treballa amb persones en risc d’exclusió.

Els mesos del 2016 que van concentrar més donacions de roba usada van ser juny, agost i novembre. I pel que fa els punts de la ciutat on es va recollir més roba van ser l’Avinguda Balmes, l’Avinguda Gaudí, el carrer Joan Serra i Constansó, el carrer Sant Josep, el carrer Lleida i l’Avinguda Barcelona.

tornar_radioIgualada