icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El 4D Health mostra als professionals de la salut com funcionarà el centre amb una prova pilot

Un pacient que pateix una crisi epilèptica, mentre l’atenen a urgències després d’haver tingut un accident de trànsit. Aquesta és la situació simulada, a la que han fet front un dels equips de metges i infermeres, que participaven en una de les proves pilots que s’ha fet aquest dimarts al Centre d’Innovació per a la Simulació en Salut 4D Health. Un equipament, ubicat a l’edifici de l’antic hospital d’Igualada, on es recrea tot l’entorn de la salut per preparar els professionals en un escenari gairebé real amb l’objectiu de reduir els errors mèdics.
El director del 4D Health, el doctor Enric Macarulla, explicava que en la simulació d’aquest dimarts, l’equip mèdic ha hagut de fer front als contratemps sorgits mentre atenien dues persones ferides en un accident de trànsit.

Aquestes simulacions serveixen al personal mèdic per preparar-se davant situacions i imprevistos que poden sorgir també a la vida real. Una de les metgesses que ha intervingut en aquesta prova pilot, Judit Vilanova, assegurava que el 4D Health pot ser una gran eina per als professionals.

La prova pilot d’aquest dimarts ha servit també per presentar el centre 4D Health a diversos professionals de l’àmbit de la salut, que han pogut conèixer de primera mà com funciona aquest equipament.

tornar_radioIgualada