icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Ballet de Barcelona presenta aquest diumenge, a #Igualada, la Gran gala de dansa “Mixed Bill”

Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, aquesta companyia, que és un referent internacional amb ballarins de més de 15 nacionalitats, actuarà diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu. Concretament, el Ballet de Barcelona presentarà, a Igualada, la producció amb la qual va debutar la Gran gala de dansa “Mixed Bill”. Les entrades per assistir aquest espectacle, que és una barreja dinàmica i emocionant de diversos estils, es poden comprar al web  www.teatremunicipalateneu.cat.

La commemoració del Dia Internacional de la Dansa, a la capital de l’Anoia, continuarà el diumenge 8 de maig, a les 18h, també al Teatre Municipal l’Ateneu. La formació igualadina Bitrac Dansa oferirà un  espectacle solidari de dansa amb un recull de coreografies que rememora el recorregut de la companyia per les danses d’arrel tradicional. La recaptació anirà destinada als projectes per als petits del Senegal de la Fundació Educació Solidària i el preu és de 10 €.

Per últim, el diumenge, 29 de maig a les 12h, al Teatre Municipal Ateneu, tindrà lloc la Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils “Catalònia”. L’actuació comptarà amb la participació dels grups Esbart Dansaire Calafell, l’Agrupació Cultural i Dansaire Pla del Penedès i Bitrac Dansa, que és l’entitat organitzadora. L’entrada per assistir aquesta trobada d’esbarts és gratuïta.

tornar_radioIgualada