icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Banc de Queviures d’#Igualada es trasllada a un local amb més capacitat d’emmagatzematge

Aquesta setmana s’ha fet efectiu el trasllat del Banc de Queviures, que a partir d’ara està ubicat al C/ Vic, 7, i no a l’antic hospital d’Igualada com fins ara. El nou local té dos espais diferenciats i perfectament comunicats entre ells. El primer és un espai de supermercat, al qual s’accedeix directament des del carrer, d’accés fàcil per als usuaris i que s’ha adequat com a lloc de lliurament dels aliments. I el segon espai és un gran magatzem, al qual s’accedeix pel carrer de Sant Carles, 80, que facilita l’accés als proveïdors. En conjunt el nou local del Banc de Queviures d’Igualada disposa de 677 m2 de superfície, un espai molt més gran que l’anterior i que permetrà rebre més quantitat de productes. En aquest sentit, s’ha fet una crida a la col·laboració d’empreses i ciutadans que tinguin excedents d’aliments o d’altres elements higiènics que estiguin en bones condicions perquè els facin arribar al Banc de Queviures.

Tothom qui vulgui posar-se en contacte amb el Banc de Queviures ho pot fer a través del correu electrònic bancdequeviures@aj-igualada.net.

Aquest projecte, que es va posar en marxar l’any 2009, funciona gràcies a un conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Igualada, Creu Roja Anoia i Càritas. El seu objectiu, a banda de repartir aliments entre les famílies que pateixen precarietat alimentària, és recuperar excedents d’aliments de proximitats aptes per al consum humà.

tornar_radioIgualada