icon_radio

RÀDIO Caràcter Blaugrana

BLOG

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb la Cristina Ribera

#023 Cristina Ribera – Una campiona contra l’anorèxia.

Ens reunim amb la Cristina Ribera a un dels seus espais de lleure. L’antic edifici de la Hispano Igualadina ens acull al ara renovat local dels Moixiganguers. Volem donar veu a un dels problemes de la nostra societat.

Ens parla amb una veu prístina, reflexions madures i una prosòdia que acompanya sobre l’anorèxia. Un mal que es va apoderar d’ella en el difícil trànsit de la infància a l’adolescència. D’aquesta odissea que ens explica amb sinceritat i tota mena de detalls sense perdre la seva bonica rialla n’ha sortit renovada i amb una ànima més solidària i empàtica.

Adora les criatures, a les quals es vol dedicar a cuidar i educar. La seva carta astral, plena d’arestes, és força reveladora: Un ésser ple de matisos. Ens parla de com la música li ha donat força en el seu descens als inferns on com Persèfone ha sentit la màgia d’Orfeu que va permetre retornar Eurídice a la vida.

L’emoció ens acompanya durant tot el programa i entre la tragicomèdia de la vida riem i plorem mentre ella, el seu xicot i la seva entranyable família s’acomiaden de nosaltres amb un sincer a reveure.

tornar_radioIgualada