icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Campus Universitari acollirà la 8a edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, del 7 al 10 de juliol

Sota l’eslògan “Refresca el que saps”, la Jove Cambra Internacional d’Igualada, conjuntament amb el Campus Universitari d’Igualada i l’Ajuntament, han organitzat la 8a edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, que es portarà a terme del 7 al 10 de juliol. La Universitat d’Estiu ofereix 9 cursos de temàtica variada i de gran interès, durant tres dies del mes de juliol, que s’impartiran a les instal·lacions del Campus Universitari.

La Universitat d’estiu d’Igualada inclourà cursos com ara “Finances per a no financers”, “Introducció a la interpretació teatral”, “Striptease d’emocions” i “Noves tendències en l’entrenament de la tàctica de futbol”. Un dels cursos estrella de l’edició d’enguany és el d’impressores 3D.

Les inscripcions ja estan actives, a través de la web del Campus www.eei.upc.edu/3web/extraestudis, amb tarifes molt interessants en funció de les hores de cada curs.  Aquest any en lloc de descomptes en el preu de la matrícula per a determinats col·lectius el que han fet és ajustar al màxim el preu de tots els cursos.

tornar_radioIgualada