icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Campus Universitari d’Igualada tindrà un punt de vacunació sense cita prèvia

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya instal·larà, el dimarts de la setmana que ve, un punt de vacunació al Campus d’Igualada de la UdL. S’hi administrarà la primera dosi de la vacuna a totes les persones de la comunitat universitària i a tots els majors de 12 anys que vulguin.

A partir de 2/4 d’1 del migdia i fins a 2/4 de 6 de la tarda del dimarts 21, qualsevol persona que es presenti al Campus del Pla de la Massa podrà rebre la vacuna de Pfizer sense haver de demanar cita prèvia. El dimecres 22, en canvi, serà a l’edifici de La Teneria de 12 a 4 de la tarda.

Pel que fa a les segones dosis, s’administraran al mateix campus 21 dies després. L’objectiu de la campanya és el d’augmentar la cobertura vacunal entre la població jove i els estudiants aprofitant l’inici del curs escolar.

A més a més, durant tot el mes de setembre, el punt de vacunació habitual de la ciutat, l’Escorxador, seguirà oferint vacunes sense cita prèvia cada tarda, de dilluns a divendres, als majors de 12 anys.

tornar_radioIgualada