icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CB Igualada femení comença a treballar per planificar la propera temporada

L’entrenador, Sergi Alamillo, ha pogut fer diferents trobades amb les jugadores, tant de manera virtual com presencial, el que li ha servit per veure com pot anar l’equip en la pròxima temporada.

Ara fa unes setmanes el club va poder renovar la columna vertebral del primer equip femení. Encara que no es descarten noves incorporacions, el Club Bàsquet Igualada femení estarà format per jugadores de la temporada passada com Èlia Compte, Carlota Carner, Judit Lamolla, Magda Jané, Marta Amatllé, Carla Escuert i Paula Iglesias, que puja del juvenil A. Pel que fa a les incorporacions, han arribat Montse Pujolreu, del Mataró; la igualadina Clara Mas, que les darreres temporades ha jugat al Lleida i al Balaguer i Júlia Calafell, una base de Cervera que els dos darrers anys ha jugat als Estats Units a la lliga universitària. El més important és que Alamillo ha pogut comprovar que hi un compromís molt gran de les jugadores del conjunt igualadí. Pel que a fa a les expectatives de la propera temporada, el tècnic igualadí considera que compta amb una plantilla molt competitiva i molt compromesa.

Per a la pròxima temporada, no seguiran a l’Igualada Santa Carrasco i Clàudia Gener. Per la seva part, la jugadora nord-americana Shanice Johnson va haver de marxar al seu país quan va esclatar la pandèmia i encara no queda clar si podrà tornar a l’equip. Malgrat tot, Alamillo es mostra molt conscient que disposen d’un grup molt ben cohesionat. Ara només falta saber quan començarà la nova temporada. Fins ara hi havia un sol grup a Copa Catalunya, però tenint present que no s’han produït descensos, es tornarà al sistema de competició de dos grups.

 

tornar_radioIgualada