El CB Igualada perd a Cornellà (72-65) en un partit que es resol a l’últim quart

El Club Bàsquet Igualada va perdre ahir a la pista del Cornellà per 7 punts de diferència (72 a 65) en un partit que es va resoldre a l’últim quart.

La primera part va ser molt anivellada i el resultat al descans era favorable al Cornellà per un sol punt de diferència (31 a 30). A la represa, l’enfrontament va continuar igual, novament amb avantatges mínims i amb diverses alternances al marcador. Al final del tercer període l’Igualada va agafar una renda de de 3 punts (46 a 49), que semblava que seria l’inici de la recuperació. A més, a l’inici del l’últim quart, els igualadins es van posar 8 punts per damunt, però el Cornellà ho va contrarestar amb un parcial de 13 a 0. Aquest desavantatge va pesar sobre l’equip de la capital de l’Anoia que no va poder tornar a posar-se per davant i va acabar perdent per 72 a 65. Tot i la derrota, l’Igualada és 4rt a la classificació de la Lliga EBA, a una sola victòria del segon.

Aquest dissabte l’Igualada rebrà a les Comes la visita del Castellbisbal.