El CB Igualada perd contra el Mollet (74-80) en un partit ajustat fins al final

El Club Bàsquet Igualada va perdre contra el Mollet per 6 punts de diferència (74 a 80) en un partit que es va decidir als últims minuts.

Durant la primera meitat, cap dels dos equips va aconseguir obrir una escletxa al marcador. Ara bé, a partir del segon quart, l’equip de la capital de l’Anoia va fer un bon bàsquet i va arribar al descans amb un resultat favorable de 10 punts. A la represa el partit es va tornar a anivellar, malgrat que al final del 3r període l’avantatge dels igualadins només era de 4 punts. A l’últim període, el Mollet va encistellar amb facilitat i a pocs minuts per al final va aconseguir donar la volta al marcador. Al tram final, el conjunt igualadí ja no va poder tornar a posar-se per davant i va acabar perdent per 6 punts (74 a 80). Tot i la derrota, l’Igualada es manté a la zona alta de la Lliga EBA.

El pròxim partit del Club Bàsquet Igualada serà el dilluns vinent a la pista del Cornellà.