El CB Igualada s’endú una gran victòria contra un jove però qualitatiu Olivar (77-75)

El Club Bàsquet Igualada va guanyar l’Olivar de Saragossa per 2 punts de diferència (77 a 75) i ja suma 4 victòries consultives.

El primer quart va ser favorable a l’equip igualadí que dominava per 4 punts de diferència. Tot i així els aragonesos, amb un equip extremadament jove, van donar la volta al marcador abans del descans. A la mitja part el resultat era favorable a l’Olivar per 39 a 43. A la represa, el joc va ser molt anivellat, però l’equip de la capital de l’Anoia no aconseguia remuntar el partit. Ara bé, quan faltaven 3 minuts per acabar, l’Igualada es va posar per davant i va arribar al final amb el 77 a 75 definitiu.

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet Igualada disputarà la fase final de la Lliga Catalana EBA a la ciutat gironina de Quart. Dissabte jugarà la primera semifinal contra el Mollet, mentre que l’altre partit el disputaran el Quart i el Masnou. Diumenge es jugarà la gran final i partit per al 3r i 4rt lloc.