El CB Igualada s’imposa al Cerdanyola (97-66) i acaba 3r a la Lliga EBA, la millor classificació de la seva història

El Club Bàsquet Igualada va guanyar el Cerdanyola per 31 punts de diferència (97 a 66) i ha acabat en 3a posició a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí ha culminat la millor temporada de la seva història i s’ha quedat a una sola victòria de les fases d’ascens. En el partit de dissabte, els igualadins van fer una gran segona part, després que al descans tan sols guanyessin de 3 punts de diferència. A la represa, la situació va canviar de manera radical. Al final del tercer període, l’equip de la capital de l’Anoia va augmentar la distància fins a 17 punts i l’últim quart va acabar guanyant de 31 (97 a 66).

El Club Bàsquet Igualada ha acabat en tercera posició de la Lliga EBA, amb un balanç final de 18 victòries i 8 derrotes.