El CF Igualada acaba amb una victòria en el darrer partit d’aquesta temporada a les Comes

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al l’Horta per 3 a 1 en un gran partit.

Tot i que ja han baixat matemàticament de categoria, el blaus van sortir molt forts i als 7 minuts Sergio Álvarez va aconseguir l’1 a 0. A partir d’aquí, l’enfrontament es va anivellar malgrat que les ocasions més clares les va seguir tenint el conjunt igualadí. A la represa, l’Horta va pujar a l’atac i va estavellar dues pilotes al pal. Al final, les arribades dels barcelonins van tenir premi i l’Horta va aconseguir l’empat a 1 amb una rematada de cap. Els blaus no es van descentrar i al cap de poc Pedro Calvo va marcar el 2 a 1 amb un xut des de dintre l’àrea. Quan faltaven 4 minuts per acabar, Sergi Casals va establir el 3 a 1 definitiu.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada masculí disputarà l’última jornada de lliga al camp del Figueres.