El CF Igualada cau a les Comes contra el Sant Ildefons (1-2) en rebre un gol en temps afegit

El Club Futbol Igualada va perdre ahir a les Comes contra el Sant Ildefons per 1 a 2, en rebre un gol en temps afegit.

Els blaus van començar marcant al minut 8, gràcies a un gol de Martí Just que va culminar una gran jugada individual. Semblava que el marcador d’1 a 0 seria el preludi a una golejada, però el Sant Ildefons, molt ben posat en defensa impedia que els igualadins incrementessin el resultat. Al minut 5 de la segona part, l’equip de Cornellà va aconseguir l’empat a 1. A partir d’aquí, els dos equips van pujar a l’atac i van disposar de diferents jugades per batre les porteries contràries. Ara bé, quan s’acabava de complir el minut 90, el Sant Ildefons va aconseguir l’1 a 2 i els igualadins ja no van poder remuntar. Amb aquesta derrota, els blaus han trencat una ratxa de 8 partits consecutius sense perdre.

Diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Valls, l’últim classificat de Primera Catalana.