El CF Igualada cau al camp del Lleida B però es manté a la zona alta de Primera Catalana

El Club Futbol Igualada va perdre per 3 a 0 al camp del Lleida B i trenca una ratxa de sis partits consecutius sense perdre.

El partit va començar molt anivellat tot i que els lleidatans van arribar en diverses ocasions a la portera de l’Igualada. Quan era a punt d’arribar al descans, el Lleida B va marcar l’1 a 0. A la represa, els blaus van avançar les línies i van incomodar el conjunt local. A mesura que passaven els minuts, els igualadins tenien més opcions d’aconseguir el gol de l’empat. Ara bé, quan faltava un quart d’hora per acabar, el Lleida B va aconseguir el 2 a 0, que va trencar les esperances dels jugadors de l’Igualada. Als últims instants els blaus es van bolcar a l’atac amb la intenció de reduir distàncies, però a l’últim minut va encaixar el 3 a 0, marcador que ja no es mouria més. Ara l’Igualada és 4rt a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada visitarà el camp de l’Andorra.