El CF Igualada cau al camp del Peralada, tot i diposar de força ocasions per marcar

El Club Futbol Igualada perd al camp del Peralada per 2 a 0 i torna a ser penúltim al grup per la permanència a Tercera Divisió.

El partit va començar amb poques ocasions per part dels dos equips. D’aquesta manera, el resultat a la mitja part va acabar amb empat a zero. A la represa, els igualadins van dominar durant 25 minuts i van tornar a disposar d’ocasions de perill, entre elles un xut al pal. Ara bé, poc després el Peralada va marcar l’1 a 0. Els blaus no es van descentrar i ho van seguir provant. Tot i així quan faltaven 6 minuts per acabar, el conjunt de la capital de l’Anoia va encaixar el 2 a 0, resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Banyoles.

Foto arxiu: Marc Domingo