El CF Igualada cau al camp del Santfeliuenc en el debut a Tercera Divisió, tot i generar nombroses ocasions de perill

El Club Futbol Igualada ha començat la nova temporada a Tercera Divisió amb una derrota al camp del Santfeliuenc per 2 a 0.

Malgrat el resultat final, els blaus van fer un bon partit i van disposar de nombroses ocasions de perill. Això sí, tot i que els jugadors igualadins arriben amb facilitat a l’àrea contrària, la majoria de llançaments acabaven sortint fora de la porteria. Al descans, el resultat es mantenia amb empat a zero en un enfrontament que seguia tenint un resultat molt incert. Ara bé, als 10 minuts de la represa el Santfeliuenc va sorprendre el porter igualadí Albert Ribera en un contraatac i va establir l’1 a 0. Els jugadors de l’Igualada van seguir buscant el gol que els donés l’empat, però la falta d’encert els va condemnar. En l’última jugada de partit, el Santfeliuenc va fer el 2 a 0 definitiu a la sortida d’una falta lateral.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Horta.