El CF Igualada comença a agafar sensacions a la pretemporada

El Club Futbol Igualada masculí empata a 3 al camp del Bescanó en un nou partit de pretemporada.

Els blaus es va enfrontar a un rival que també milita a Primera Catalana. Als 28 minuts l’equip ja perdia per 2 a 0 i a la segona part el marcador es va convertir amb un 3 a 1, amb un gol de l’igualadí Joel Méndez. El final del partit va ser vibrant i el conjunt de la capital de l’Anoia va poder empatar dues dianes aconseguides per Jhonattan Vinasco i Franc Samaniego. El campionat de lliga no començarà fins el 2 d’octubre. És per això que que a l’equip encara li falta molta pretemporada.

Aquest cap de setmana el Club Futbol Igualada tindrà dos amistosos més. Dissabte jugarà a Castellar del Vallès i diumenge visitarà el camp del Sant Maure.