El CF Igualada comença marcant, però acaba caient contra un gran Terrassa

El Club Futbol Igualada perd al camp del Terrassa per 4 a 1, tot i haver marcat primer.

Els blaus van sortir molt ordenats i als 13 minuts, Nil Pradas va aconseguir el 0 a 1 després d’una passada que el va deixar sol davant el porter. Els jugadors igualadins no afluixaven, malgrat que els del Terrassa també es plantaven sovint a l’àrea rival. Així va ser que a la sortida d’un córner, els vallesans van marcar l’empat a 1. A més, al cap d’un minut, el Terrassa va marcar el 2 a 1 que deixava molt tocat el conjunt igualadí. De fet, el conjunt vallesà va sentenciar el partit quan a falta de tres minuts per al descans fer el 3 a 1. A la represa, els blaus van tornar a sortir a l’atac i al minut 12, el Terrassa es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió d’un jugador per doble targeta groga. A partir d’aquí l’Igualada va intentar escurçar distàncies però no ho va aconseguir. En temps afegit, el Terrassa va marcar el 4 a 1 definitiu. Amb aquesta derrota, el conjunt igualadí segueix a la cua de la classificació de Tercera Divisió.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Granollers, el segon classificat de Tercera Divisió.