El CF Igualada masculí comença marcant, però acaba perdent contra el Castellar (1-2)

El Club Futbol Igualada masculí perd a les Comes contra el Castellar per 1 a 2 i han trencat una ratxa de 3 victòries consecutives.

Els blaus van començar marcant molt d’hora amb un gol de Marc Gulias als 2 minuts. Semblava que aquest resultat seria el camí per sumar la 4a victòria consecutiva. Ara bé, als 26 minuts el conjunt vallesà va aconseguir l’empat a 1. A la represa, els igualadins van disposar de diverses ocasions per marcar però no només no ho van aconseguir sinó que el Castellar va fer l’1 a 2, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Primera Catalana. El proper partit del Club Futbol Igualada masculí serà el dissabte de la setmana vinent en què visitarà el camp del Joanenc de Sant Joan de Vilatorrada.