El CF Igualada compleix (3-1) en el primer amistós de pretemporada

Els blaus es van imposar a un equip que també milita a Primera Catalana, tot i que en un altre grup. Al tram final de la primera meitat, el conjunt igualadí es va plantar a la porteria contrària i va poder arribar al descans amb un marcador favorable de 2 a 0. Dues dianes de Franc Samaniego van servir per deixar l’enfrontament molt ben encarat.

A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va sortir a l’atac i Emmanuel Boateng va establir el 3 a 0, resultat que deixava l’enfrontament pràcticament sentenciat. Quan faltaven 4 minuts per acabar, el Prat B va marcar el 3 a 1, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí disputarà el segon amistós de pretemporada. Serà en el tradicional partit de festa major contra el Cornellà juvenil.