El CF Igualada empata a 1 a Mollerussa tot i haver-se avançat al tram final

El Club Futbol Igualada va empatar a 1 al camp del Mollerussa en un partit on els gols es van marcar al tram final.

Tot i l’empat, l’Igualada segueix 4rt a la classificació de Primera Catalana. El conjunt igualadí va dominar durant molta estona i va disposar de diferents ocasions per batre la porteria contrària. Amb tot, els gols no arribaven i al descans el resultat continuava sent d’empat a zero. A la represa, els blaus van seguir insistint a l’àrea rival i quan faltaven 7 minuts per acabar, Carlos Simón va avançar l’Igualada amb el que suposava el 0 a 1. Ara bé, pocs minuts després, el Mollerussa va aconseguir el gol que significava l’1 a 1 i la decepció dels jugadors igualadins. Als últims instants els dos equips van disposar d’algunes jugades per marcar, però el resultat es va mantenir amb l’empat a 1 final.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Lleida B.