El CF Igualada empata al camp de la Pobla Mafumet en una bona segona part

El Club Futbol Igualada va empatar a 2 al camp de la Pobla de Mafumet en un nou amistós.

Els blaus van anar de menys a més en un enfrontament que va acabar amb empat a zero al final de la primera part. Als primers minuts de la represa, l’equip tarragoní es va avançar amb un gol des del mig del camp i un altre de penal. Tot i així, els igualadins no es van tirar enrere i, malgrat que es tractava d’un amistós van buscar la porteria contrària. De seguida, Sergi Álvarez va fer l’1 a 2 i quan faltava poc per acabar, Sergi Casals va establir el 2 a 2 definitiu. Cal tenir present que el conjunt igualadí té 4 jugadors que estan passant quarantena per la Covid-19.

El pròxim amistós de pretemporada del Club Futbol Igualada serà aquest dijous al camp del Santboià, un equip de Primera Catalana.