El CF Igualada empata amb el líder Europa gràcies a un gran joc col·lectiu

El Club Futbol Igualada empata a 1 contra l’Europa en un partit marcat pel bon joc col·lectiu.

Els blaus van sortir molt verticals contra el líder i ho van fer amb un joc ràpid i molt treballat. Als 12 minuts i una centrada per banda dreta la va aprofitar Joel Huertas per marcar l’1 a 0. Tot i així, l’alegria va durar poc perquè al cap de 6 minuts l’Europa va aconseguir l’empat a 1. A partir d’aquí, els dos equips van tenir opcions de marcar però el resultat al descans es va mantenir amb l’1 a 1. A la represa, els blaus van portar la iniciativa i van arribar diverses vegades a la porteria contrària. Al minut 89, l’Igualada es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió de Miguel Angel Luque per doble targeta groga. Malgrat tot, l’equip no va passar per gaires problemes i el partit va acabar amb l’empat a un definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Vilafranca.