El CF Igualada empata amb el Mollerussa i s’acosta al capdamunt de la classificació

El Club Futbol Igualada va empatar a dos contra el Mollerussa i ja és tercer a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van rebre un gol molt matiner contra el líder de la categoria que podia haver condicionat el rumb del partit. Tot i així, no es van tirar enrere i van sortir a l’atac. Al camp de pocs minuts, Gerard Llobet va aconseguir l’empat a un en transformar un penal que li havien fet a ell mateix. Ara bé, quan els igualadins tenien el partit controlat, el Mollerussa va aconseguir l’1 a 2, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, L’Igualada va sortir clarament a l’atac i va dominar durant tota l’estona. Aquest fet va donar els fruits i Gerard Llobet va tornar a marcar amb un llançament des dintre l’àrea que significava l’empat a dos. A partir d’aquí, els dos equips van tenir opcions per marcar, tot i que el resultat es va mantenir amb el 2 a 2 final.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Lleida B.