El CF Igualada empata contra la Pirinaica (1-1) i segueix sense conèixer la victòria

L’empat a un davant el conjunt de Manresa deixa els blaus a la zona mitjana-baixa de la classificació.

El partit va començar molt anivellat amb atacs per part dels dos equips. Als trenta minuts de la primera meitat, l’àrbitre va assenyalar penal a favor de l’Igualada que va transformar Tommy Bejarano. Ara bé, cinc minsisuts després els manresans van aconseguir l’empat a un, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van dominar durant molts minuts, però no van estar encertats als darrers metres i el partit va acabar amb l’un a un final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Sant Maure.