El CF Igualada fa un bon futbol però només s’endú un punt contra el Gavà

El Club Futbol Igualada va empatar a 1 contra el Gavà i es manté en 5a posició a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van fer una bona primera part i van tenir premi quan l’àrbitre va assenyalar a un penal a favor de l’Igualada que li havien fet a Goran. La pena màxima la va llançar David Baraldés amb el que significava l’1 a 0. A partir d’aquí, l’equip de la capital de l’Anoia va continuar assetjant la porteria rival, però el marcador es va mantenir amb victòria per la mínima al final de la primera part. A la represa, el Gavà va estirar les línies i va aconseguir empatar també de penal. Amb aquest gol, l’equip del Baix Llobregat es va créixer i el partit es va convertir en una anada i tornada. Van ser uns instants en què qualsevol dels dos equips va disposar d’ocasions per marcar. Al final, el partit es va mantenir amb el marcador d’empat a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp de les Borges Blanques.