El CF Igualada femení acaba en 9è lloc al perdre a casa contra L’Estartit (2-6)

El Club Futbol Igualada femení va perdre a casa contra L’Estartit per 2 a 6 en l’últim partit de lliga i ha acabat en 9è lloc a la classificació de 2a Divisió. El conjunt igualadí va perdre a les Comes en un partit que es va complicar molt aviat. Als 25 minuts, les jugadores de la capital de l’Anoia ja perdien per un contundent 0 a 3. De tota manera, Núria Miquel i Míriam Solias van escurçar distàncies i van arribar al descans amb un marcador en contra de 2 a 3. A la represa, L’Estartit va continuar pressionant la porteria igualadina i va aconseguir marcar 3 gols més que van deixar el resultat amb el 2 a 6 definitiu. Ara l’Igualada femení disputarà la Copa Catalunya, una competició que començarà d’aquí a tres setmanes.