El CF Igualada femení, campió del Torneig d’Històrics

El Club Futbol Igualada femení es proclama campió del Torneig d’Històrics en imposar-se a la final al Sant Cugat per 4 a 1.

Les igualadines van fer un gran campionat i ho van rubricar a la gran final on van derrotar el Sant Cugat en una brillant primera part. Als 36 minuts, les blaves ja dominaven per un contundent 4 a 0 gràcies a un hat-trick de Marina Salanova i un altre gol de Laura Marcet. La segona part va ser de tràmit. Amb el partit sentenciat, l’equip de la capital de l’Anoia va aguantar bé el resultat sense patir més del compte. Quan faltava un quart d’hora per acabar, el conjunt vallesà va marcar de penal el gol de l’honor que suposava el 4 a 1 definitiu.

A la fase prèvia, el Club futbol Igualada femení es va desfer del Martinenc per 3 a 0 i del Pallejà per 2 a 0.