El CF Igualada femení cau al camp del Sant Cugat (1-0), tot i estavellar dues pilotes al pal

El Club Futbol Igualada Femení perd al camp del Sant Cugat per 1 a 0, però segueix líder a la classificació del grup de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Les blaves van sortir molt verticals i es van plantar a la porteria rival en diverses ocasions. Ara bé, als 17 minuts el Sant Cugat va les van sorprendre i van marcar l’1 a 0. A la represa, les jugadores de l’Igualada encara es van bolcar més a l’atac. Al minut 78, Mar Serracanta va estavellar una pilota al pal al llançament d’una falta. A més, quan es jugava el temps afegit Paula Bohigas va fer una rematada a l’interior de l’àrea petita, però el seu llançament també va anar al travesser. Al final, derrota de les igualadines per 1 a 0, tot i que continuen encapçalant la classificació.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Porqueres.