El CF Igualada femení cedeix un empat contra el Pallejà, tot i haver-se avançat a la primera part

El Club Futbol Igualada femení empat a 1 contra el Pallejà i ha baixat fins a la 7a posició a la classificació de Primera Divisió Nacional.

El començament del partit va ser molt intens, amb una ocasió clara per cada equip i que les porteres van aconseguir desbaratar. A partir d’aleshores l’enfrontament va baixar en intensitat i pràcticament no es van produir ocasions de perill. Això sí, als 38 minuts Marina Salanova va marcar l’1 a 0 que donava aire al conjunt igualadí. A la represa, el panorama va canviar de manera dràstica. Les jugadores del Pallejà es van mostrar més intenses i van començar a dominar. Així va ser que al minut 74, el conjunt del Baix Llobregat va aconseguir l’empat  a 1, resultat que acabaria sent el definitiu.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada femení jugarà al camp del Saragossa.