El CF Igualada femení comença el campionat de lliga amb una derrota al camp del Viladecans (4-2)

El conjunt igualadí no va fer un bon partit i als 33 minuts ja perdia per 2 a 0.

Miriam Bueno va escurçar distàncies amb el que suposava el 2 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. Semblava que aquest gol podia suposar l’inici de la recuperació, però no va ser així. A la segona meitat, el joc de les blaves no va millorar i quan faltava un quart d’hora per acabar el Viladecans va marcar dos gols més que van deixar el resultat amb un aparatós 4 a 1. Als últims minuts Marina Salanova va aconseguir el 4 a 2, resultat que ja va ser definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Pardinyes.

Foto arxiu: Marc Domingo