El CF Igualada femení derrota clarament el Cornellà a domicili i acumula cinc victòries consecutives

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Cornellà per 0 a 4 i segueix segon a la classificació de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Les blaves van fer un partit molt complet davant un rival que la setmana passada ja havia aconseguit l’ascens de manera matemàtica. Marina Salanova va fer el 0 a 1 al tram final de la primera part i, poc després, Maria Cortina aconseguia el 0 a 2. A la segona part, les igualadines van anar per feina i als 6 minuts, Mar Serracanta va aconseguir el 0 a 3. Quan faltava un quart d’hora per acabar, Paula Bohigas va aconseguir el 0 a 4 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Palautordera en l’última jornada de la fase d’ascens.