El CF Igualada femení derrota clarament el Porqueres i segueix ferm en la lluita per l’ascens

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al Porqueres per 3 a 0 en un partit en què tots els gols els van marcar a la primera part.

Marina Salanova va marcar l’1 a 0 quan només s’havien complert 7 minuts de la primera part. A partir d’aquí, l’equip de la capital de l’Anoia es va bolcar a l’àrea rival, tot i que sense èxit. Les blaves ho van seguir intentant i al minut 27 Ona Barrón va fer el 2 a 0. Poc després Mariona Marsal va aconseguir el 3 a 0 que deixava el partit sentenciat. A la represa, les igualadines van continuar amb la mateixa concentració. En aquesta segona meitat no hi va haver cap gol, i per tant les blaves van acabar guanyant pel 3 a 0 definitiu. Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí és 3r a la classificació de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de La Roca Penya Blanc-i-blava.