El CF Igualada femení empata a Pardinyes en un partit que es va complicar al tram final

El Club Futbol Igualada femení va empatar a 3 al camp del Pardinyes en un partit que es va complicar al tram final.

Les blaves van encaixar l’1 a 0 a l’últim terç de la primera part, tot i que Paula Bohigas va empatar al cap de pocs minuts. Era un partit complicat en un camp de dimensions molt reduïdes i amb molta pressió de les jugadores lleidatanes A la represa, el conjunt igualadí va sortir amb molta intensitat, i Laura Ribas i Anna Bernadí van situar el marcador amb un interessant 1 a 3. Ara bé, als últims minuts el Pardinyes va reaccionar i quan faltava poc per acabar, l’Igualada va rebre dos gols que van deixar el partit amb el 3 a 3 definitiu. Tot i així, l’equip igualadí és 2n a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Balears, un dels cuers de la categoria.