El CF Igualada femení empata al camp de l’Osca en rebre un gol als últims minuts

Les blaves van fer una bona segona part i es van avançar dues vegades al marcador. A la primera meitat no es van produir gaires ocasions de perill i al descans es mantenia l’empat a zero. A la represa, Sonia Perlaza va marcar el 0 a 1 per a les igualadines, tot i que poc després, l’Osca va empatar a 1. Al minut 80, un gol en pròpia porta significava l’1 a 2 per a l’equip de la capital de l’Anoia. Ara bé, quan faltaven dos minuts per acabar, el conjunt aragonès va aconseguir el que suposava el 2 a 2 definitiu. Amb aquest empat, el conjunt igualadí es manté 5è per la cua a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Collerense.

Foto arxiu: Marc Domingo