El CF Igualada femení empata al camp del Pardinyes tot i fer un bon partit

El Club Futbol Igualada femení va empatar al camp del Pardinyes a 2 gols, tot i que va tenir opcions per endur-se la victòria.

Les blaves van veure com el Pardinyes agafava la iniciativa i es plantava a la porteria contrària. Tot i així, l’equip va reaccionar i quan faltava un minut per al descans Paula Bohigas va avançar l’Igualada amb el que significava el 0 a 1. A l’inici de la segona part l’equip del Pardinyes va empatar a 1, amb un gol marcat a la sortida d’un córner. Les igualadines no es van descentrar i van seguir buscant la porteria contrària. Ara bé, quan estaven jugant millor va arribar el segon gol de l’equip lleidatà. Era el 2 a 1, un resultat que va deixat molt tocat el conjunt de la capital de l’Anoia. De tota manera, al tram final Laura Marcet va marcar l’empat a 2, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Sant Gabriel en un partit que començarà a les 18h.