El CF Igualada femení empata contra el Sant Pere Pescador (2-2) en un partit sofert

El Club Futbol Igualada va empatar contra el Sant Pere Pescador a dos gols gràcies a un gol en temps afegit.

A la primera part, el conjunt igualadí es va trobar amb un gol en contra que el va condicionar. El marcador de 0 a 1 es va mantenir fins al descans. A la represa, les blaves van aconseguir empatar gràcies a una rematada de Sonia Perlaza. Passaven els minuts i les igualadines buscaven el gol que els donés la victòria. Tot i així, les jugadores empordaneses les van sorprendre i es van tornar a avançar amb el que suposava l’1 a 2. Aquest gol va caure com un gerro d’aigua freda al damunt de l’equip igualadí. Malgrat tot quan era a punt d’acabar el partit, Paula Bohigas va aprofitar una centrada per marcar l’empat a 2, un resultat que ja no es mouria més.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Segona Divisió. El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà d’aquí a dos diumenges al camp del Pardinyes.