El CF Igualada femení es queda a les portes de la remuntada contra el Manu Lanzarote

El Club Futbol Igualada femení perd a casa contra el Manu Lanzarote per 1 a 2 en un partit que es va complicar a la primera part.

Les blaves van fer un bon enfrontament, però les vallesanes les van sorprendre amb dos gols a la primera part, el segon al límit del descans. Fins aleshores, el conjunt igualadí s’havia plantat a la porteria rival en diverses oportunitats, però sense èxit. A la represa, l’equip va seguir treballant i als 20 minuts va aconseguir l’1 a 2, gràcies a un gol en pròpia porta que els donava esperances de remuntar. Ara bé, malgrat que van disposar d’ocasions per marcar, el gol es va resistir i les igualadines van acabar perdent per l’1 a 2 final.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada femení té jornada de descans. El pròxim partit de les blaves serà el diumenge de la setmana vinent al camp del Pallejà.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos