El CF Igualada femení exhibeix un gran joc i s’imposa al Manu Lanzarote amb claredat (5-0)

El Club Futbol Igualada femení torna a demostrar un gran nivell i goleja el Manu Lanzarote de Terrassa per 5 a 0.

Les blaves van sortir molt fortes, amb pressió alta i arribades constants a la porteria rival. Fruit d’això, el partit va arribar al descans amb un marcador de 3 a 0 gràcies als gols de Maria Gallego, Mar Serracanta i Marina Salanova. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia no es va relaxar i Paula Bohigas i novament Marina Salanova van aconseguir dues dianes més que deixaven el resultat amb el 5 a 0 definitiu. Amb aquest triomf, les igualadines segueixen líders a la classificació de Preferent.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada femení té jornada de descans. El proper partit de lliga serà el diumenge de la setmana vinent contra la Fundació Terrassa.