El CF Igualada femení guanya el Son Sardina (3-0) i assoleix el seu rècord de punts en el comiat de Marta Cubí

El Club Futbol Igualada femení va guanyar el Son Sardina de Mallorca per 3 a 0 en l’última jornada de Segona Divisió.

Aquest enfrontament va servir per acomiadar Marta Cubí que deixa el futbol després de més de 20 anys de dedicació. Les blaves van un gran partit i a la mitja hora de la primera part ja tenien gairebé sentenciat l’enfrontament. Un gol de Laura Marcet i un altra de Judit Pablos deixaven el marcador amb un clar 2 a 0 abans del descans. A la represa, l’equip igualadí va jugar sense presses i molt ben ordenades en defensa. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Marina Salanova va aconseguir el 3 a 0, un resultat que ja seria definitiu. Amb aquest resultat, l’Igualada femení ha aconseguir sumar 42 punts, el que significa el rècord de l’Igualada a la Segona Divisió.

D’aquí a unes setmanes, el Club Futbol Igualada femení disputarà la primera eliminatòria de Copa Catalunya.