El CF Igualada femení no pot superar un Rayo Vallecano B (1-1) molt ben poscionat

El Club Futbol Igualada femení empata a 1 contra el Rayo Vallecano B, gràcies a un gol als últims instants.

A les blaves els va costar entrar dintre del partit contra el cuer de la categoria. Això sí, cal tenir present que el conjunt madrileny havia donat la sorpresa contra el Son Sardina, a qui va derrotar per 3 a 2. A més havia perdut diversos enfrontaments per la mínima. És per això que el Rayo es va avançar als 12 minuts de la segona part. Aquest gol va condicionar el joc de les igualadines. Tot i així, van seguir atancant de valent a la recerca del gol de l’empat. Al final, aquest va arribar. Laia Garcia va establir l’1 a 1 definitiu quan només faltaven 4 minuts per acabar el partit. Tot i l’empat, les blaves segueixen líders a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Fontsanta-Fatjó.