RÀDIO Igualada Capital(repetició)

El CF Igualada femení pateix al final però s’endú els tres punts del camp del Lloret (1-2)

El Club Futbol Igualada femení va guanyar al camp del Lloret per 1 gol a 2 en un partit que es va complicar al final. Les jugadores igualadines van aconseguir avançar-se amb un interessant 0 a 2. Els minuts anaven passant i tot semblava que amb aquest marcador n’hi hauria prou per endur-se els 3 punts. Però quan era a punt de complir-se al minut 90, el Lloret va marcar l’1 a 2 que va donar emoció al partit. Els últims instants van ser molt complicats, tot i que l’Igualada va acabar endent-se els 3 punts. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans. El proper partit que jugarà l’Igualada serà l’11 de gener a les Comes contra el Son Sardina de Mallorca.