El CF Igualada femení perd a Palleja (2-1) amb dos gols al final de cada part

El Club Futbol Igualada Femení va perdre al camp del Pallejà per 2 a 1 en un partit que es va decidir al final de les dues parts. Mariona Marsal va aconseguir el 0 a 1 per a l’Igualada quan només havien passat 11 minuts. L’enfrontament s’havia posat molt bé per a les igualadines, però quan faltava un minut per arribar al descans el Pallejà va aconseguir empatar. A la represa, l’Igualada es va bolcar a la porteria contrària i va fer mèrits per marcar. De tota manera, el Pallejà va fer el 2 a 1 quan es disputava el temps afegit, un resultat que ja no es mouria més. Aquest partit va significar el debut de Ton Mayor a la banqueta de l’Igualada. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà la visita del líder invicte, el Seagull de Badalona.